Skip to content

Promootio kasvokkain – tehokas markkinointikeino vai vanhentunut jäänne?

Digitalisoituminen on tuonut mittavan määrän uusia tapoja tavoittaa oikea kohderyhmä, kustannustehokkaasti ja nopeasti. Onko kasvokkain promootiolle enää siis tarvetta? Mietitäänpä hetki. Siinä missä verkkomainonta tavoittaa ihmisiä tehokkaasti ja kohdennetusti on kuitenkin monta asiaa missä perinteinen promootio tuo markkinointikeinoja mihin esimerkiksi verkkomainota ei pysty.

Kasvokkain kohtaaminen mahdollistaa mm. ensivaikutelman tai ennakkoluulojen kumoamista, demoja ja itse kokeilemista. Promootio on vuorovaikutteinen keino, missä tuote tai palvelu tuodaan suoraan asiakkaan käsiin kokeiltavaksi.

Mahtaako tämä tuote toimia? Vastaako se minun tarpeitani? Kuinka voin hyödyntää tätä parhaiten? – Kysy, tutustu ja kokeile!

 

Promootio kasvokkain muuttaa markkinointisekunnit minuuteiksi

Kasvokkain promootio mahdollistaa oivasti niin uuden tuotteen lanseerauksen, yrityksen palvelun esittelyn kuin tunnettavuuden lisäämisenkin. Verkossa kiinnostus pitää voittaa muutamassa sekunnissa, F2f-promootiossa saat asiakkaan kuuntelemaan jopa minuutteja. Tämä sopii erityisesti tuotteille ja palveluille, jotka eivät avaudu muutamalla lauseella tai kuvalla.

PromoExpo tarjoaa F2F-promootion molemmat puolet

PromoExpossa pääset tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin mielenkiintoisesti promootion keinon. Keskustelemalla näytteilleasettajien kanssa voitte yhdessä etsiä juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut. Onko se yhtä nopeaa, kuin verkosta katsominen? Luultavasti ei, mutta se pieni aika minkä käytät asiaan perehtymiseen yhdessä asiantuntijan kanssa – varmasti maksaa itsensä takaisin.

Promootiota ei myöskään kannata tehdä hutiloiden, sillä vaikka proomootio on myös hauskaa – myyntiä edistää ainoastaan se, että promootio tehdään oikealle kohderyhmälle. PromoExposta löydät myös asiantuntevat kumppanit oman yrityksen promootion suunnitteluun sekä toteuttamiseen.

Katso ohjelmat ja mukana olevat yritykset rekisteröidy tapahtumaan