Wow Visual 5.-6.9.2017
Messukeskus Helsinki

Wow Visual on uuden PromoExpo-tapahtuman osa-alue, joka esittelee yrityksiä ja tuotteita, jotka vievät mainonnan, markkinoinnin ja brändäyksen suunnittelusta käytäntöön.

Alue on erikoistunut graafisen teollisuuden, visuaalisen viestinnän ja niiden markkinoinnin osa-alueisiin ja esillä ovat mm. suurkuvaratkaisut, digital signage, infonäytöt, digi – ja offsetpainamisen erikoistehosteet, viimeistelyefektit, 3D-tulostus, erikoismateriaalit

WOW CITY! Tätä et halua missata!

Tule katsomaan kuinka kokonainen kaupunki vie sinut aivan uudella tavalla visuaalisen viestinnän ja mahtipontisen toteuksen ihmeelliseen maailmaan. Kaupungista löydät perinteiset palvelut, mutta uudella tavalla toteutettuna. Tavaratalo, huvipuisto, kirjasto, rautatieasema, ravintoloita ja nähtävyyksiä. – Wow Cityssä, vain mielikuvitus on rajana!

dreamstime_l_2307139 (2)

Yhteistyössä Jusslan Demopäivät 6.-7.9.2017

Jusslan Demopäivät on suurkuva- ja erikoispainolaitteistojen sekä -tarvikkeiden maahantuojien samanaikaisesti järjestettävä demotapahtuma 6.–7.syyskuuta 2017. Ovet ovat auki viidellä eri toimijalla samanaikaisesti, joten näet kaikkien tarjonnan kätevästi yhdellä kierroksella.

Wow Visualin vierailijoiden kannattaakin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja vierailla myös Demopäivillä. Wow Visualin ja Demopäivien vierailijat voivat osallistua myös 5.9. klo 17–19 järjestettävään iltatilaisuuteen Messukeskuksessa. Erillistä ilmoittautumista iltatilaisuuteen ei tarvita. Messukeskus ja Jusslan Demopäivät ovat sopineet myös Messukeskuksen vieressä olevaan Holiday Inn -hotelliin majoitustarjouksen: katso tästä.

http://demopaivat.fi/

Rekisteröidy kävijäksi
siirry rekisteröintiin
Seuraa Facebookissa
siirry facebookkiin
Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi
Ota yhteyttä